Олена Зайцева, яку визнали винною в загибелі людей в результаті ДТП в Харкові на вулиці Сумській, дочекалася розгляду її скарги на вирок Верховним судом.

За словами адвоката потерпілих Лариси Матвєєвої, яка дала коментар виданню "Укрінформ", судді вирішили відкрити виробництво після того, як була розглянута касаційна скарга, подана Зайцевої.

Адвокат нагадала, що раніше скаргу Зайцевої відхилили через невідповідність вимогам і повернули на доопрацювання, але тепер документ був визнаний як такий, що відповідає всім вимогам ст. 427 КПК за строками подачі, форми і змісту.

Відкрили касаційне провадження ще 13 грудня. У Верховному суді звернулися до Київського райсуду Харкова з проханням про надання матеріалів кримінального провадження.

За словами правозахисниці, у всіх учасників процесу є позможность подати заперечення на касаційну скаргу Зайцевої, але тільки протягом 15 днів з того дня, як ними була отримана копія відповідного рішення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Зайцева мітить на волю і поставила Дронова "на лічильник".

Раніше портал "Знай.іа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Портал "Знай.іа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.