У справі смертельної ДТП у Харкові за участі Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, у результаті якої загинули шестеро людей, гримить новий скандал.

Олена Зайцева в залі суду
Олена Зайцева в залі суду

Деталі розкрила журналістка Тетяна Доцяк.

Варто нагадати, що вже кілька місяців після вироку суду Зайцева сидить в колонії в Покровському Дніпропетровської області.

Нещодавно стало відомо про те, що вона просить Верховний суд замінити 10 років в'язниці на 5 років умовно, над зменшенням вироку активно працюють її адвокати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Пам'ятаємо, що Олена Зайцева обіцяла визнати будь-який вирок суду і чесно нести відповідальність, але насправді вважає 10 років в'язниці за 6 смертей і 6 покалічених людей занадто суворим покаранням. І подала скаргу у Верховний суд", — розповіла Доцяк.

Олена Зайцева
Олена Зайцева

За словами журналістки, адвокати Зайцевої просять скасувати вирок, а провадження закрити, або ж зменшити термін тюремного ув'язнення до 5 років умовного покарання.

Також захисники просять розділити між двома засудженими компенсації потерпілим — 70% суми покласти на Геннадія Дронова та 30% — на Зайцеву.

Нагадаємо, що звіряче вбивство Даші Лук'яненко з Одеської області обростає дикими подробицями: "Ховав тіло в холодильнику".

Раніше портал "Знай.іа" писав стали відомі подробиці про сім'ю душогуба Даші Лук'яненко: "Ходять з піднятою головою".

Також портал "Знай.іа" повідомив, що слідом за трагедією з Дашею Лук'яненко під Дніпром пропала дитина.