На Харківщині пенсіонерка ледь не стала жертвою згубної звички, і цього разу рак тут ні до чого - як виявилося, під час паління впав вогник з цигарки, внаслідок чого спалахнув одяг жінки.

Цигарка ледь не призвела до трагедії

Про це повідомили в прес-службі регіонального управління ДСНС.

Надзвичайники уточнюють, що інцидент стався в селі Очеретово Валківського району на Харківщині.

"Через необережність під час куріння на жінці 1947 року народження почав горіти одяг. Загасила полум'я і врятувала життя пенсіонерці її сусідка, яка одразу ж кинулася на допомогу. Господиня будинку отримала опіки, бригада швидкої допомоги доставила її в місцеву лікарню", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, що в петиції до міської ради Харкова автори запропонували назвати одну з вулиць іменем архітектора, який проектував більшість станцій харківського метро.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Також "Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.