У Харкові правоохоронці затримали 17-річного молодика, який підозрюється у вбивстві молодої жінки, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Головне управління Національної поліції в Харківській області.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляється, дівчина зникла 29 червня, а за десять днів її тіло знайшли у яру біля вулиці Рельєфної з ознаками насильницької смерті. Підозру в скоєнні цього злочину оголосили 17-річному молодику, який перший час намагався переховуватись від органів слідства.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права виходу під заставу. Наразі з’ясовуються мотиви скоєння злочину.

Нагадуємо, що молода харків’янка напідпитку після сімейної сварки спробувала накласти на себе руки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів назад не повернувшись додому.