На вулиці Дружби Народів у Київському районі Харкова 20-річна дівчина намагалась вкоротити собі віку, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на Головне управління Національної поліції у Харківській області.

Як повідомляється, дівчина разом із своїм чоловіком знімала цю квартиру. Перед інцидентом вона була у нетверезому стані та посварилась з чоловіком, після чого замкнулась у кімнаті та стрибнула з вікна. Наразі дівчина у важкому стані знаходиться у Харківській лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

День запобігання самогубствам
День запобігання самогубствам

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з відміткою “самогубство”.

Нагадуємо, що на минулому тижні на Львівщині чоловік вкоротив собі віку через кредити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі на проспекті Степана Бандери 51-річний чоловік викинувся з вікна 6-го поверху багатоповерхівки і розбився насмерть. Причиною самогубства стали доларові борги перед банком.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі стало відомо про шокуючу причину смерті 92-річного пенсіонера.