Київський районний суд відправив під частковий домашній арешт колишнього заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгена Шахненка, повідомляє портал “Mediaport”.

Як повідомляється, Шахненка звинувачують у тому, що під час ремонту очисних споруд на закупівлю фільтрів необгрунтовано витратили 7,6 мільйонів гривень. Прокурор просив для Шахненка цілодобового домашнього арешту.

У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду
У ВС пояснили, в яких випадках скасовують вирок суду

В свою чергу захист просив суд обмежитись особистим зобов’язанням, оскільки нема доказів того, що Шахненко буде переховуватись чи перешкоджати слідству. Сам екс-заступник голови ХОДА стверджував, що моніторинг цін, завищені вони, чи ні, не входив до його повноважень та повідомив, що не буде оскаржувати рішення суду.

Нагадуємо, що у Харкові готові витратити п’ять мільйонів гривень на вуличні новорічні прикраси.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Також Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.