Святкові прикраси до нового року обійдуться Харкову у п’ять мільйонів доларів, повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на систему закупівель “ProZorro”.

Як повідомляється, 3,3 мільйони планують витратити на закупівлю шести декоративних триметрових світильників “Дерево-фонтан”, двох таких самих світильників, але вдвічі вищих, та десять світильників “Кришталеве дерево”.

#фонтанифонтани ще більше #фонтанів...#декоративних Орієнтовно, 5 мільйонів гривень у Харкові витратять на придбання...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Dinsdag 22 oktober 2019

Ще 1,7 мільйонів міська рада збирається витратити на закупівлю шестиметрових декоративних прикрас “Арка” висотою шість метрів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що раніше мер Харкова Геннадій Кернес звинуватив пасажирів, які сплачують проїзд картками, у тому, що харківське метро продовжує залишатись збитковим.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Також Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.