За дев’ять місяців нинішнього року Харківський метрополітен поніс збитки майже на 170 тисяч гривень, повідомляє “Харківський антикорупційний центр”.

Як повідомляється, збитки харківського метро стали більшими, ніж були минулого року, попри підвищення вартості проїзду. У лютому 2019 року вартість проїзду в метро збільшилась на 60%, а збитки у підсумку стали більшими, ніж минулого року, майже вдвічі.

ЗБИТКИ ХАРКІВСЬКОГО МЕТРОПОЛІТЕНУ ЗРОСЛИ БІЛЬШЕ, НІЖ В 2 РАЗИ. ЛИШЕ ЗА ОДИН КВАРТАЛ — 115 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Vrijdag 25 oktober 2019

Мер Харкова Геннадій Кернес вважає, що у збитках винні самі пасажири, які ще перед здорожчанням проїзду поповнили картки на великі суми та тривалий час продовжували їздити, фактично, за старим тарифом.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що у Києві планують закупити 50 нових вагонів метро за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Також Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.