Вчора ввечері на станції харківського метрополітену “Площа Конституції” сталась бійка, повідомляють очевидці в соціальних мережах.

Як повідомляється, приблизно о 23:00 на платформі станції один з пасажирів повалив іншого, а ще троє намагались їх розборонити. Співробітники метрополітену через гучномовець викликали чергового поліцейського, який припинив конфлікт та взяв пояснення в його учасників.

Нагадуємо, що нещодавно мер Харкова Генадій Кернес звинуватив пасажирів, які оплачують проїзд картками, у тому, що підземка залишається збитковою.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, в Харкові школярка полізла в петлю. Причиною називають те, що нещодавно школярка розлучилася зі своїм хлопцем і дуже страждала від цього.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також "Знай.uа" писав, у Запоріжжі жінка звела рахунки з життям страшним способом.