Вчора ввечері на харківському Салтівському шосе невідомі хулігани кинули камінь в трамвайний вагон, повідомляють очевидці в соціальних мережах.

Як повідомляється, трамвай під’їжджав до зупинки “вулиця Матронинська”. Камінь, який кинули хулігани, розбив скло та влучив у голову пасажирці, яка сиділа біля вікна. Інші пасажири одразу викликали швидку.

И снова партизаны подбили трамвай камнем. Рядом «скорая», возможно, кому-то потребовалась помощь медиков. 📍 Салтовское шоссе

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 20 oktober 2019

Потерпіла отримала необхідну допомогу, а в соціальних мережах скаржаться на те, що вже не вперше в тому ж місці трамваї закидують камінням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі розпочались випробування найдовшого трамваю в Україні. Його довжина — понад 30 метрів.

Раніше портал Знай.uа писав, що небезпечні Богдани: переповнена маршрутка розвалилася на ходу. Очевидці повідомляють, що таке для них, на жаль, не новина.

Також Знай.uа повідомляв про те, що у Києві неадекватний чоловік спалив дотла автобус Ikarus.