Герой України, організатор опору окупантам в Луганській області Володимир Жемчугов відвідає Харків, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, візит Жемчугова до першої столиці відбудеться в рамках освітньої програми “Бранці Кремля”. В Харкові Жемчугов прочитає лекції студентам трьох вузів а також відбудеться презентація фільму “Бранці Кремля”.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Володимир Жемчугов є організатором опору окупантам в Луганській області. Майже рік, з вересня 2015-го по вереснь 2016 року він провів у полоні в бойовиків ДНР. Після звільнення, в січні 2017 року Жемчугову було присвоєне звання “Герой України”.

Зустрічі з героєм пройдуть 22-24 жовтня в університеті повітряних сил імені Кожедуба, університеті імені Сковороди та національному університеті імені Каразіна.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно правоохоронці затримали уродженця Харкова який на Луганщині воював у складі проросійських збройних формувань проти української армії.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, небо Донбасу прорізали десятки обстрілів: українські герої мужнього тримали позиції на День захисника.