Служба безпеки України затримала бойовика, який у складі проросійського формування “Заря” може бути причетний до обстрілів аеропорту та інших цивільних об’єктів у Луганську, повідомляє портал портал “Ліга.Новини”.

Як повідомляється, уродженець Харкова ще в 2014 роців перейшов на бік проросійських бойовиків та брав активну участь у боях проти українських військ під Луганськом. Затримали терориста, який планував повернутись на окуповану територію, під час спроби перетину лінії розмежування в Донецькій області.

Нагадуємо, що сьогодні на Донбасі загинула 36-річна жінка-військовослужбовець, яка пішла захищати Україну вслід за батьком, який також загинув на Донбасі.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, небо Донбасу прорізали десятки обстрілів: українські герої мужнього тримали позиції на День захисника.