В Харкові зросли ціни на житло на первинному ринку, повідомляють експерти Аналітичного центру “DOM.RIA”.

Зокрема в найдешевшому сегменті максимальна ціна квадратного метра в порівнянні з початком року зросла на 31% - з 16129 до 21197 гривень за квадратний метр. Приблизно таке саме здорожчання відзначається також в найдорожчому сегменті — еліт-класі. Там вартість житла загалом зросла на 32 відсотки.

Квартири
Квартири

Здорожчало житло і в комфорт-класі — проте лише на 3,42 відсотки. А житло бізнес-класу — єдиний сегмент, у якому відзначають здешевшання житла, при чому суттєве — більш, ніж на чверть.

Нагадуємо, що нещодавно публікувалась підбірка найбільш економних варіантів оренди квартири в Харкові.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути "На Росію чекає повторення катастрофи": афонський старець передбачив потужну подію для України
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Також Знай.uа писав, що експерти з нерухомості відзначили зростання вартості квартир на вторинному ринку Харкова в порівнянні з минулим роком.