В Харкові зросли ціни на житло на первинному ринку, повідомляють експерти Аналітичного центру “DOM.RIA”.

Зокрема в найдешевшому сегменті максимальна ціна квадратного метра в порівнянні з початком року зросла на 31% - з 16129 до 21197 гривень за квадратний метр. Приблизно таке саме здорожчання відзначається також в найдорожчому сегменті — еліт-класі. Там вартість житла загалом зросла на 32 відсотки.

Квартири
Квартири

Здорожчало житло і в комфорт-класі — проте лише на 3,42 відсотки. А житло бізнес-класу — єдиний сегмент, у якому відзначають здешевшання житла, при чому суттєве — більш, ніж на чверть.

Нагадуємо, що нещодавно публікувалась підбірка найбільш економних варіантів оренди квартири в Харкові.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Також Знай.uа писав, що експерти з нерухомості відзначили зростання вартості квартир на вторинному ринку Харкова в порівнянні з минулим роком.