Для бажаючих зняти квартиру на довгий термін у Харкові існує чимало бюджетних варіантів, повідомляє портал “057.ua”.

Як повідомляється, найдешевшими є однокімнатні квартири. Серед них найбільш бюджетним є варіант однокімнатного житла площею 34 квадратних метри біля станції метро “Студентська”. За квартиру в гарному стані з технікою та меблями господарі просять 3850 гривень на місяць та готові здати її родині чи студентам.

Квартири
Квартири

Є також чимало варіантів для тих, хто може дозволити собі платити трохи більше — від 5 тисяч гривень. Найдорожчою серед них є оренда квартири біля Південної Залізниці. За однокімнатне житло площею 31 квадратний метр в гарному стані з технікою та меблями просять 7500 тисяч гривень на місяць а також сплату за світло та воду.

Нагадуємо, що експерти з нерухомості відзначили зростання вартості квартир на вторинному ринку Харкова в порівнянні з минулим роком.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, харківська поліція затримала жителя селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова.

Також Знай.uа писав, що багатьом львів'янам у ці вихідні не вдасться скористатися звичним маршрутом громадського транспорту.