В харківській підземці помітили пасажирку, яка їхала в незвичному вигляді та явно не по погоді, повідомляє портал “Hyser”.

Як повідомляється, жінка їхала в метро в одних колготках, без спідниці чи штанів. Коментатори в соціальних мережах припускають, що в “модниця” може бути психічний розлад, вона може бути фріком, або навіть перевдягненим чоловіком.

Нагадуємо, що вчора міська рада Харкова ухвалила рішення про придбання для міського метрополітену нових вагонів. В закупівлі можуть взяти участь український та китайський виробники.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що нещодавно на сайті Харківської міської ради з’явилась петиція з вимогою обладнати вся станції міського метрополітену туалетами.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також "Знай.uа" інформував, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.