Сьогодні, у день Захисника України в Харкові відкрили монумент, присвячений пам’яті загиблих захисників Вітчизни, повідомляє портал “Depo.ua”.

У відкритті монументу взяли участь військові, ветерани АТО, рідні загиблих героїв, представники громадськості, а також голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

За словами очільниці Харківщини, цей монумент свідчить про велику подяку всім, хто захищав та продовжує захищати Україну. Розробка монументу тривала майже три роки — остаточно він був затверджений на громадських слуханнях в міському військкоматі у 2018 році.

На самому монументі є лише єдиний напис - “Герої не вмирають”.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадуємо, що про відкриття монумента Захисникам Вітчизни на Покрову стало відомо ще на початку минулого тижня.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно Кучер спростовував інформацію про те, що претендує на посаду очільника Харківської ОДА, називаючи її чутками та галасом ЗМІ.

Також Знай.ua писав про те, що архівні документи, які до недавнього часу зберігалися під грифом "секретно", нарешті оприлюднили.