Харківська поліція затримала мешканця селища Пісочин, якому інкримінують серію зґвалтувань на території всього Харкова. Докази про причетність до п’яти справ про зґвалтування передано до суду.

Жертвами виявились дівчата у віці від 16-22 років.

Старший слідчий СУ облуправління Нацполіціі Юлія Шилова розповіла:

"Зловмисник вистежував дівчат, які пізно поверталися додому, переслідував їх до під'їзду будинку. Після чого заходив в будинок разом з ними. У ліфті злочинець блокував його рух і за допомогою погроз примушував дівчат до інтиму" .

Чоловіка можуть позбавити волі на 12 років, проте, як виявилось, підозрюваний маніяк вже не раз був судимий за подібні злочини. У 1996 році він був засуджений за вбивство і зґвалтування, у 2005 - на 14 років його обмежили від суспільства за серію згвалтувань і насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом. Проте у 2017 році умовно-достроково він був звільнений за зразкову поведінку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами першого ексзаступника голови Нацполіції України В'ячеслава Аброськіна, чоловік так і не зійшов з дороги злочинця і продовжив нападати на дівчат. Правда, він став більш обачний і при найменшій небезпеці бути розкритим тікав з місця злочину.

Як повідомляв Знай.ua, у Васильківському районі Дніпропетровської області 47-річний чоловік тривалий час знущався над своєю 14-річною падчеркою.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що під Києвом розбійник-рецидивіст побив фермера, який захищав корову

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що трагедія з прикордонником приголомшила Харківщину.