Під Харковом на кордоні області сталася смертельна НП.

Про це повідомляє інформаційний портал "Апостроф".

У п'ятницю, 30 серпня, під Харковом, на кордоні області сталася НП, в результаті якої загинув працівник прикордонної служби.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Коли співробітники служби пішли перепочити і розігріти собі їжу в цей момент стався вибух. Що саме стало причиною вибуху поки що невідомо.

Внаслідок цього вибуху військовослужбовець за контрактом отримав поранення у шию. Інший прикордонник зі складу наряду негайно надав пораненому першу допомогу.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги. Але врятувати 35-річного військовослужбовця не вдалося, він помер в машині медиків.

Нагадаємо, що у Києві натовп до напівсмерті побив поліцейського: закривавлений коп відкрив вогонь

Як повідомив Знай.ua озвірілий чоловік розстріляв поштове відділення

Знай.ua розповідав, що злочинець, у січні пограбував і вчинив наругу над студенткою, отримав 8 років за гратами.