Московський районний суд Харкова присудив 8 років ув’язнення чоловіку, який в січні цього року двічі вчинив наругу над студенткою, повідомляє портал “057.ua” з посиланням на прокуратуру Харківської області.

Як повідомляється, біля станції метро “Захисників України” чоловік, затуливши обличчя шапкою та погрожуючи пістолетом, змусив дівчину сісти в його машину, де вчинив над нею наругу. Потім відвіз її додому, де знов вчинив наругу та забрав ноутбук і мобільний телефон.

суд
суд

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Суд присудив злочинцю 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що нещодавно під Харковом виявили гігантський склад контрафактного алкоголю та цигарок, які розповсюджувались по всій області.

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Львові місцевий мешканець, перебравши із спиртним, побив власну тещу.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у Дніпрі підліток під час святкування Івана Купала отруївся алкоголем.