У Харкові чоловік влаштував стрілянину прямо в поштовому відділенні.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

Правоохоронці з'ясували, що 25-річний зловмисник разом зі своїм 26-річним приятелем зайшов до приміщення поштового організації по вулиці Залізничній, щоб отримати посилку.

Відмінні новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Після цього вони зайшли у заборонену для клієнтів зону, працівники установи зробили зауваження і попросили покинути зазначену територію. Але на зауваження чоловіки не відреагували і почали нецензурно висловлюватися на адресу персоналу відділення.

"Водій поштової організації намагався врегулювати конфлікт, попросивши припинити хуліганські дії і залишити приміщення. Однак, 25-річний чоловік почав погрожувати йому фізичною розправою, після чого дістав зі своєї посилки стартовий пістолет для подачі звукового сигналу та направив в голову водія", – розповіли в поліції.


Після цього зловмисник втік з місця злочину. Патрульні знайшли порушника біля гуртожитку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Порушникові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що поліція Одеси затримала кілька разів судимого 38-річного уродженця Донецької області, який навесні цього року серед білого дня скоїв напад на школярок.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа , у Київській області сімейний конфлікт закінчилася ножовим пораненням.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві п'яний поліцейський влаштував жахливу стрілянину.