Харківське комунальне підприємство “Центральний парк культури та відпочинку” оголосило тендер на прибирання снігу взимку, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, згідно із умовами тендеру переможець має забезпечити прибрання та вивезення снігу спецтехнікою протягом 1280 годин, до 31 грудня 2019 року. Термін подачі тендерних пропозицій — до 17 жовтня включно. Аукціон розпочнеться 18 жовтня.

Вартість прибирання парку, згідно із умовами тендеру, складає один мільйон гривень.

Нагадуємо, що нещодавно Харківська міська рада уклала угоду на ремонт ділянки тротуару на Салтівському шосе вартістю один мільйон гривень.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці викрили керівників дорожньої служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.