Міський голова Харкова Генадій Кернес на своїй сторінці у Facebook презентував інтерактивну карту міських точок доступу до інтеренету.

Користувачі нової карти WiFi зможуть дати оцінку роботі будь-якої точки доступу та залишити на сайті відгук про неї. За офіційними даними в місті працює майже 450 точок доступу до інтернету, а реально ж їх близько півтисячі — в поліклініках, школах, адміністративних центрах та інших місцях, де збирається велика кількість людей. Також через карту можна залишити заявку на встановлення точки доступу там, де наразі вона відсутня

https://wifi.city.kharkov.ua Это карта городского Wi-Fi Официально работают 447 точек свободного доступа, реально - уже...

Geplaatst door Геннадий Кернес op Donderdag 26 september 2019

Сам Кернес вважає, що потрібно збільшувати присутність людей в інтернеті та розуміння того, що можливості, які надає мережа — це краща реальність. А можливість оформлення документів, проведення комунальних платежів, запису до лікаря, подання скарг, пенсійного обслуговування в електронному вигляді — це, на думку Кернеса, і є та сама “держава в смартфоні”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні активісти з’ясували, що мерія Харкова планує витратити мільйон на ремонт невеликої ділянки тротуару на Харківському шосе.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці викрили керівників дорожньої служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.