Активісти мережі “Опора” з’ясували, хто з народних обранців має найбільший та найдорожчий автопарк, повідомляє портал “NewsRoom”.

Як повідомляється, найдорожчим виявився автопарк, що належить власнику мережі супермаркетів “Класс” Олександру Лобановському. Він їздить на двох автівках - Mercedes S 500 2014 року випуску та Lexus LX570 2016 року випуску. Таким самим “Лексусом”, але 2018 року випуску, а також Toyota Camry 2018 року випуску володіє його дружина. Загальна вартість чотирьох автівок складає 7,7 мільйонів гривень.

Toyota Camry
Toyota Camry

Найбільший автопарк — в Олексія Топчія, якому належить 15 машин. Також 12 депутатів взагалі не мають у власності ніякого транспортного засобу.

Нагадуємо, що одна з харківських лікарень стала фігурантом скандалу через закупівлю недешевого позашляховика Suzuki SX4.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківські правоохоронці викрили керівників дорожньої служби Харкова, які заробляли на продажу асфальту місцевим мешканцям.

Також портал "Знай.uа" писав, що мешканці Харкова звернулися до скандального мера міста Геннадія Кернеса з вимогою вплинути на вирішення питання по одному з проспектів.