У Харківській області за серпень знизились ціни на овочі та фрукти, повідомляє видання “Вечірній Харків” з посиланням на Державне управління статистики у Харківській області.

Як повідомляється, у серпні ціни на фрукти знизились на 5,3%, а на овочі — на 7,3%. Натомість, на чверть здорожчали яйця, на 1,4-2,8% - молоко, сир та інша молочна та кисломолочна продукція. На 0,1-0,5% зросли ціни на м’ясо, сало, рибу, морепродукти, рис та макаронні вироби. За прогнозами експертів восени ціни на м’ясо та молоко продовжать зростати, а на капусту, моркву, цибулю та буряк навпаки — знижуватимуться. Крім того — очікується здорожчання картоплі, огірків, помідорів та перців.

ринок
ринок

Також здорожчали цигарки, одяг та взуття, але знизились ціни на спиртне. Щодо комунальних послуг — тарифи на газ, електроенергію та воду знизились на 0,9%, але плата за утримання будинків та прибудинкових територій зросла на 3,2%.

Нагадуємо, що вчора в одному з хлібних кіосків Харкова помітили мишу, яка гризла батон просто у вітрині.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 16 серпня в Немишлянському районі Харкова сталася моторошна НП.

Також Знай.ua писав про те, що у Харківській області двоє хлопчиків потрапили до лікарні через отруєння грибами.