Служба безпеки України викрила заступника директора харківського авіаційного підприємства, якого підозрюють у службовому злочині, повідомляє портал “Gazeta.ua”.

Як повідомляється, посадовець уклав договір добровільного страхування майна заводу з порушенням законодавства: на той час підприємство не мало прибутку, відсоток з якого можна було б витратити на страхування.

Таким чином посадовець наніс підприємству шкоди на суму понад 5,5 мільйонів гривень. Слідство наразі триває.

Нагадуємо, що екс-голова НКРЕКП Дмитро Bовк вважає, що слідство щодо схеми “Роттердам+” буде навмисне затягуватись для уникнення фіаско в суді.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що в Апеляційному суді Плетньова вибудувала лінію захисту на те, що її клієнтка винна тільки в перевищенні швидкості, а основним винуватцем ДТП є Геннадій Дронов, який не зробив нічого для уникнення зіткнення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також “Знай.uа” інформував про те, що нещодавно адвокат потерпілих у цій справі звернулася до Президента Володимира Зеленського для того, щоб той забезпечив справедливе правосуддя.