Харківський окружний адміністративний суд скасував повернення проспекту Григоренка імені радянського маршала Жукова, повідомляє портал “NewsRoom” з посиланням на “Харківський антикорупційний центр”.

Як повідомляється, на своїй сторінці у Facebook активіст ХАЦ Ігор Черняк написав, що в основу свого рішення суд поклав порушення з боку Харківської міської ради процедур підготовки та оприлюднення проекту рішення.

Перемога, друзі!!! Харківський окружний адміністративний суд задовольнив наш позов і скасував рішення Харківської...

Geplaatst door Igor Cherniak op Dinsdag 10 september 2019

Нагадуємо, що в кінці серпня Харківська міська рада оприлюднила список з п’яти меморіальних дошок, які хочуть встановити в місті. Серед них була і дошка, присвячена колишньому офіцеру КДБ.

Як повідомляв Знай.uа, у Міністерстві закордонних справ просять українців у Греції обмежити свої пересування у певних районах.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.uа писав, що депутати Дніпровської міської ради проголосували за перейменування вулиці 8 Березня, яка знаходиться у Соборному районі. Тепер вулиця названа на честь співака і композитора Мусліма Магомаєва.