Харків починає повставати проти свавілля міської влади на чолі зі скандальним мером Геннадієм Кернесом.

Згідно з інформацією порталу "Медіа група об'єктив", представники місцевого Евромайдану проведуть ряд акцій, спрямованих проти рішення міськради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, представники харківського Евромайдана зараз готуються здати в міськраду петиції проти зворотного перейменування проспекту імені Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова. Також в петиції харків'яни вимагають не зносити волонтерську намет "Все для перемоги". Цю інформацію підтвердили одразу кілька координаторів Евромайдана.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як відомо, дев'ятнадцятого червня на сесії Харківської міськради буде розглянуто електронна петиція про перейменування проспекту Петра Григоренка до проспекту маршала Жукова. Одночасно з цим на площі Свободи біля волонтерської намети будуть продемонстровані фільми про маршала Жукова. Крім усього іншого, глядачі зможуть дізнатися про Жукова в таких злочинах, як проведення ядерного експерименту над живими людьми. Не обійдуть стороною і кривавий терор, яким заплямував своє ім'я воєначальник.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що найближчим часом у Харкові буде збудовано кілька нових станцій метро. З-за цього будуть знесені житлові будинки в деяких міських кварталах.

Також Знай.uа" повідомляв про те, медики дали практичні поради про те, як не заразитися ботулізмом. З початку року цим захворюванням в Харкові заразилося вже чотири людини.

Раніше ми писали про те, що харків'янам стане простіше літати в Європу. Лоукостери відкривають нові маршрути з Харкова.