В райцентрі Безлюдівка Харківської області на в’їзді на місцевий пляж відновили шлагбаум, знесений активістами, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, шлагбаум встановило КП “Постачальник”, а пляж належить ТОВ “Жовтневе лісове господарство”, яке не отримувало жодних грошей за оренду від “Постачальника” та не проводило з ними ніяких розрахунків.

Фрайкор звільнив проїзд до Безлюдівського водосховища

Фрайкор забезпечив відкритий доступ до Безлюдівського водосховища й припинив діяльність бандитського угрупування з вимагання грошей із населення за проїзд до пляжу. Згодом викладемо інформацію про злочинну схему, якою прикривалися шахраї. Підписуйтесь на наш телеграм-канал https://t.me/freikorps_org

Geplaatst door ВПО Фрайкор op Woensdag 14 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наразі активісти “Фрайкору” готують звернення до відповідних органів з вимогою дати пояснення щодо ситуації у Безлюдівці та зазначити необхідність проведення об’єктивного розслідування.

Нагадуємо, що в кінці серпня з проханням розібратись із ситуацією навколо пляжу в Безлюдівці місцеві мешканці звернулись до Президента Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua вандали напали на храм на Тернопільщині

Також Знай.иа писав, що міст Кличко тріснув двічі: українці швидко вирахували міфічних "вандалів". Українці знайшли пояснення - користувачі мережі вважають, що "диверсії", про яких вже заговорили в Київраді, тут ні до чого, і причина початку краху нового "архітектурного дива" градоначальника столиці криється в іншому.