Олена Зайцева, яка відправилась за грати на 10 років за скоєння резонансного ДТП на сумській, відбуватиме покарання у Покровській колонії на території Дніпропетровської області, повідомляє портал “Дінпровська панорама”.

Як повідомляється, умови в цьому закладі є м’якими — жінки, які вперше завсуджені до позбавлення волі за неважкі або середньої важкості злочини, відбувають покарання у секторі з мінімальним рівнем безпеки та полегшеними умовами утримання.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що інший звинувачений у справі про ДТП на Сумській Геннадій Дронов має намір подати касаційну скаргу на рішення Апеляційного суду Харкова до Bерховного суду України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", апеляційний суд Харківської області завершив розгляд апеляційних скарг Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Також портал "Знай.uа" писав, що у скандальній справі Олени Зайцевої, яка збила на смерть людей на пішохідному переході, з'явилися нові обставини.