В одному з харківських магазинів камери відеоспостереження засікли злодюжку “за роботою”, повідомляє портал “Politеka”.

Як повідомляється, зловмисник намагався вкрасти з магазину капсули з миючим засобом “Tidе”, ховаючи їх у штани. Відеозапис з камери спостереження з’явися в одному з пабліків у соціальній мережі Faсеbook.

Этот тип решил украсть капсулы Tide,запихнув их в трусы...... #Харьков #kharkov #ХБ #insta_kharkiv #Харків #kharkiv #ХарьковскиеБудни

Geplaatst door Харьковские Будни op Maandag 2 september 2019

Під відео дехто з користувачів намагався пошуткувати, а хтось резонно зауважив, що “якби ж ви так відстежували тих, хто краде мільйони”.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадуємо, що в Харкові днями квартирні злодії винесли з помешкання на вулиці Барабашова сейф з мільйонами.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Також Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.