У Харкові місцевий мешканець залишився без великої суми грошей через квартирних грабіжників, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, вчора невідомі залізли до помешкання по вулиці Академіка Барабашова через відчинений балкон. Здобиччю зловмисників став сейф, у якому зберігались понад два мільйони гривень.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що у Харкові правоохоронці затримали українця та грузина, які грабували квартири місцевих мешканців.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.