Харківські правоохоронці затримали двох квартирних крадіїв, які “обчистили” квартири в Немишлянському районі, повідомляє медіа-група “Объектив”.

До складу угрупуання входили місцевий мешканець та громадянин Грузії. Вони встигли пограбувати дві квартири та винести звідти гроші, коштовності, норкову шубу та ноутбук.

поліція
поліція

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Також перевіряється причетність затриманих до інших подібних злочинів.

Нагадуємо, що в кінці серпня хвиля квартирних пограбувань прокотилась Запоріжжям.

Як повідомляв Знай.иа водії на "евробляхах", які затримали розмитнення як мінімум на 30 діб або втратили документи, змушені будуть заплатити штраф в розмірі 170 тисяч.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.