Сьогодні, 29 серпня, в Харківському апеляційному суді будуть розглядати перегляд запобіжного заходу Данилу Редіну, якого звинувачують у резонансному вбивстві Яни Шевченко, повідомляє портал “Город Х”.

Суд першої інстанції обрав Редіну запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом 60 днів, з чим не погодився адвокат обвинуваченого, який вважає, що таким чином буде порушено право його підзахисного на навчання.

Максимальный репост! Апелляционный суд Харькова, 29 августа в 14:00 прошу явится всем неравнодушным. Ранее убийцу -...

Geplaatst door Сергей Александрович Кохан op Dinsdag 27 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В соціальних мережах харків’яни закликають усіх небайдужих сьогодні зібратись під апеляційним судом, підтримати рідних загиблої дівчини та не допустити зміни рішення суду першої інстанції.

Нагадуємо, що раніше Данило Редін, який спершу зізнався у скоєнні злочину, у суді першої інстанції став стверджувати, що ні в чому не винен, перекладаючи провину на свідка, що дав проти нього свідчення.

Як повідомляв Знай.ua, Уляна Супрун радить українцям харчуватися збалансовано та розповіла, чому це так необхідно

Також Знай.ua розповідав, як киянин обчистив кіоск з морозивом після сварки з дружиною: вирішив "заїсти" горе солоденьким.