У Харкові набирає оберти скандал навколо розслідування резонансного вбивства Яни Шевченко, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, головний підозрюваний у цій справі, Данило Редін, який сам зізнався у скоєнні цього злочину, тепер відкидає усі звинувачення. Молодик каже, що його оббрехали та насправді вбивця — якийсь невідомий хлопець, який нібито був разом з ними на початку конфлікту, що став фатальним.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також стало відомо про те, що розпочато службову перевірку відносно працівників Холодногірського відділу поліції, які намагались саботувати розслідування та вимаганні хабара.

Нагадуємо, що під час розслідування вбивства Яни Шевченко з’ясувалось, що підозрюваний Данило Редін розповідав сусідам про підготовку до злочину та показував іншим підліткам місце, де заховав тіло.

Як повідомляв Знай.ua, Уляна Супрун радить українцям харчуватися збалансовано та розповіла, чому це так необхідно

Також Знай.ua розповідав, як киянин обчистив кіоск з морозивом після сварки з дружиною: вирішив "заїсти" горе солоденьким.