Вбивство Яни Шевченко у харківському районі Холодна Гора продовжує обростати новими подробицями, повідомляє портал “Обозреватель”.

Як повідомляється, про те, що ще до того, як знайшли тіло дівчини, неповнолітній Денис Редін розповідав сусідам про те, як готувався до скоєння злочину, а також водив молодших підлітків показувати місце, де заховав тіло. Таким чином, майже усі мешканці району знали про цей злочин.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що родичі Яни Шеввченко повідомляли про те, що правоохоронці погрожували свідкам, намагаючись зам’яти цю справу.

Як повідомляв Знай.ua, Уляна Супрун радить українцям харчуватися збалансовано та розповіла, чому це так необхідно

Також Знай.ua розповідав, як киянин обчистив кіоск з морозивом після сварки з дружиною: вирішив "заїсти" горе солоденьким.