У Харківській області епідеміологи продовжують фіксувати захворювання на кір, повідомляє портал “Город Х”.

Однак, медики відзначають, що кількість випадків захворювання на кір зменшується. На минулому тижні на Харківщині було зафіксовано усього шість випадків, серед яких одна дитина.

лікарня
лікарня

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Найбільша кількість захворювань на кір зареєстрована у Харкові — п’ять випадків. Ще одна людина захворіла у передмісті Харкова Люботині.

Нагадуємо, що на минулому тижні у Києві біля Офісу Президента пройшла акція протесту проти обов’язкового щеплення дітей та недопуску нещеплених дітей до шкіл та садків.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, на Дніпропетровщині оголосили про небезпечну епідемію.

Портал Знай.uа писав, що у селі Кубей Болградського району Одеської області спостерігається спалах небезпечної хвороби.