Майже п’ять мільйонів гривень витратить Харків на організацію святкових заходів з нагоди дня міста, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Майже усі ці п’ять мільйонів підуть на забезпечення сценічним, звуковим, світловим та мультимедійним обладнанням концертної програми, що складається із заходів “Місто, придумане дітьми” та “Арт-платформа міст — партнерів”.

У КЕРНЕСА НА СВЯТА ВИТРАТЯТЬ 5 МІЛЬЙОНІВ НА ПІДГОТОВКУ МАЙДАНУ СВОБОДИ ДО КОНЦЕРТІВ. На театралізовану концертну...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Woensdag 21 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Активісти звертають увагу на те, що на кожен день ці послуги закуповуються окремо. У коментарях в соціальних мережах далеко не всі підтримують такі витрати та пригадують слова мера Харкова Генадія Кернеса про те, що нема грошей для закупівель інсуліну для хворих на цукровий діабет.

Нагадуємо, що нещодавно з’явилась програма заходів, які пройдуть у Харкові з нагоди дня міста.

Як повідомляв портал Знай.ua, у зв’язку зі святкуванням Дня Міста, Дня Прапора та Дня Незалежності у центрі Харкова буде частково обмежено рух транспорту.

Також портал Знай.ua писав, що на час свят подовжено роботу харківського метрополітену, який на вихідних працюватиме до 1 години ночі.