У центрі Харкова через святкування Дня Міста, Дня Незалежності та Дня Прапора обмежать рух низкою вулиць, повідомляє медіа-група “Объектив”.

Як повідомляється, 23 серпня з 7 по 9 ранку буде обмежено рух транспорту Білгородським шосе біля Меморіалу Слави в Лісопарку. Також 23 та 24 серпня з 9 по 11 ранку на площі Конституції між Бурсацьким узвозом та Спартаківським провулком буде заборонене паркування транспорту.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадуємо, що на час свят подовжено роботу харківського метрополітену, який на вихідних працюватиме до 1 години ночі.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.