Сьогодні в рамках святкування дня міста у Харкові пройде ціла низка святкових заходів, повідомляє портал “Succesful Kharkiv”.

О 15:00 у парку Горкого відбудеться шестя артистів китайського театру “Опера Люй” з міста Цинань. О 17:00 запланований виступ Великого Слобожанського ансамблю пісні та танцю, а завершить свято дискотека.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Біля Харківського театру опери та балету відбудеться Міжнародний фестиваль вуличного мистецтва, а о 17:00 там же розпочнеться концерт солістів “Схід-Опера” разом із симфонічним оркестром “Україна — це ти”.

О 18:00 на площі Конституції розпочнеться парад вишиванок, який пройде вулицею Сумською до пам’ятника Шевченку, а завершать святкову програму великий концерт за участю зірок української естради та фейєрверк.

Нагадуємо, що у зв’язку зі святкуванням Дня Міста, Дня Прапора та Дня Незалежності у центрі Харкова буде частково обмежено рух транспорту.

Як повідомляв портал Знай.ua, на час свят подовжено роботу харківського метрополітену, який на вихідних працюватиме до 1 години ночі.

Також портал Знай.ua писав, що єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.