На Балашовському шляхопроводі Харкова остаточно демонтували радянську символіку, повідомляє портал “057.ua” з посиланням на громадську організацію “Світанок”.

Розпочали декомунізацію шляхопроводу ще в 2016-му році під час його ремонту. Але тоді один з серпів та молотів не зняли і дійшли до нього руки лише зараз. Передувала цьому паперова тяганина тривалістю півроку.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також повідомляється про те, що найближчим часом у Харкові декомунізують ще три будівлі.

Нагадуємо, що в кінці липня радянську символіку прибрали з будинку на Московькому проспекті, у якому знаходиться ресторан Корлеоне.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окружний адміністративний суд Харкова почав провадження з повернення одному з харківських проспектів імені радянського маршала Жукова.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутати Харківської міськради і облради Ігор Черняк і Дмитро Булах збираються через суд домогтися cкасування рішення про повернення одному з проспектів Харкова імені радянського маршала Жукова.