Вчора у Харківському районі Салтівка на вулиці Познанській неадекватний чоловік кидався на місцевих мешканців, повідомляє портал “Город Х”.

Як повідомляється, спочатку чоловік побив пенсіонера, потім накинувся на дівчину з дитиною. Вгамували його двоє молодиків, які проходили поруч та мали при собі скотч.

Только что задержали обдолбаную чепуху который забрёл во двор по ул.Познанской и избил пенсионера, напал на женщину с ребёнком. Хорошо, что мимо проходили парни и у них оказался скотч😁 Разумеется на бутылку его не посадят, что не удивительно, но на пару шампалахов от шерифа он точно заслужил😏

Geplaatst door ХС • Харьков op Donderdag 15 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з’ясувалось, чоловік знаходився під дією наркотиків. Хулігана передали до рук правоохоронців, які наразі встановлюють усі подробиці події.

Нагадуємо, що раніше харків’яни розкритикували спроби мера міста Геннадія Кернеса розпочати боротьбу з наркотиками в місті.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у харківському СІЗО життя "підсолоджують" наркотиками: один дзвінок - і нірвана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що дніпрянин завів собі кущ конопель замість дівчини: носив на руках, копи не оцінили.