У Харкові місцеві мешканці піддали нищівній критиці спроби міського очільника Генадія Кернеса дати бій розповсюдженню наркотиків, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на соціальні мережі.

Як написав на своїй сторінці у Facebook харківський журналіст Павло Федосенко, у місті навіть нема затвердженої програми щодо боротьби з наркотиками. Ці заходи “заховані” в глибині Програми гендерної та сімейної політики, левова частка витрат на яку йде на утримання профільних комунальних підприємств та організацій, а на роботу з уразливими верствами населення залишається всього 350 тисяч гривень.

#доверяйделамнедоверяйпиздаболам Сегодня Геннадий Адольфович выкатил здоровый пост о том, как местная власть будет...

Geplaatst door Pavel Fedosenko op Woensdag 14 augustus 2019

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У коментарях харків’яни називають дії Кернеса показухою та дивуються, що хтось ще йому вірить.

Нагадуємо, що нещодавно Кернес закликав усіх розпочати створення плану по очищенню Харкова від наркотиків.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у харківському СІЗО життя "підсолоджують" наркотиками: один дзвінок - і нірвана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що дніпрянин завів собі кущ конопель замість дівчини: носив на руках, копи не оцінили.