У селищі Солоницівка Дергачівського району Харківської області сталась пожежа, в наслідок якої мало не загинула людина, повідомляє портал “Город Х”.

Горів сухостій на відкритій території. Загалом вогонь пошкодив територію близько 200 квадратних метрів. Під час ліквідації пожежі рятувальники знайшли жінку 69-років, яка лежала неподалік від місця займання та задихалась. В неї діагностовано отруєння чадним газом та опіки. Постраждалу було доправлено до харківського опікового центру.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Попередньо причиною виникнення пожежі називають підпал сухої трави.

Нагадуємо, що вчора пожежна машина, яка приїхала на виклик в один з дворів Харкова, пішла під асфальт.

Раніше портал “Знай.ua” поідомляв про те, що нещодавно у Києві спалахнув будинок, пожежники мчали зі всього міста

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у вересні буде тимчасово обмежений рух потяга “Мрія” сполученням Харків-Ужгород-Харків.