На Харківській вулиці Новопрудній пожежна машина пішла під землю, повідомляє портал “MyKharkov.info”.

Як поідомляється, рятувальники приїхали на виклик про пожежу у квартирі, але їхня машина перелньою частиною пішла під землю. “Пожежники познайомились з роботою Харківводоканалу”, написав автор повідомлення у соціальних мережах.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадуємо, що вчора ввечері під Миколаєвом сталась пожежа на локомотиві пасажирського потяга, що слідував за маршрутом “Харків-Київ”.

Раніше портал “Знай.ua” поідомляв про те, що нещодавно у Києві спалахнув будинок, пожежники мчали зі всього міста

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що у вересні буде тимчасово обмежений рух потяга “Мрія” сполученням Харків-Ужгород-Харків.