У вересні 2019 року рух потяга №17 “Мрія” сполученням “Харків-Ужгород-Харків” буде тимчасово обмежено, повідомляє портал “Редпост”.

Так, 15, 17 та 19 вересня потяг буде слідувати тільки до станції “Чоп-Сортувальний” з відправленням о 15:10 та прибуттям на кінцеву станцію о 10:06 на наступний день. У бік Харкова 16, 18 та 20 вересня потяг також відправлятиметься зі станції “Чоп-Сортувальний” о 13:44 та прибуватиме до Харкова о 8:39 на наступний день.

потяг
потяг

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Причиною таких змін стали ремонтні роботи, які проводяться на Львівській залізниці.

Нагадуємо, що нещодавно до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні потрапили діти, що отруїлись під час подорожі потягом з Приморська Запорізької області до Львова.

Як повідомляв портал Знай.ua, у київському супермаркеті Metro українським школярам продають щоденники, на яких зображена карта України без Криму.

Також Знай.ua писав про те, що з початку літа в Броварському районі Києва з вікон житлових будинків випало троє дітей.