Правоохоронці затримали громадянина Російської Федерації, якого розшукували за вбивство мешканця Харківької області, повідомляє портал “Знай.ua”.

Як повідомляється, підозрюваного знайшли біля села Жемчужне Юріївського району Дніпропетровської області. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

суд
суд

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу.

Нагадуємо, що затриманий разом із двома мешканцями села Панютіне Харківської області вживав спиртне, а на ранок одного з його товаришів по чарці знайшли мертвим із слідами насильницької смерті.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також “Знай.uа” писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.