Правоохоронці Харківської області розшукують громадянина Росії, який підозрюється у скоєнні вбивства, повідомляє портал “Politeka”.

Як повідомляється, 10 серпня у селищі Панютне 35-річний місцевий мешканець прийшов у гості до знайомого. Там же знаходився і підозрюваний. Спершу вони випивали втрьох, а потім господар пішов спати, а гості продовжили випивати. На ранок місцевого мешканця знайшли на вулиці біля будинку мертвим та без верхнього одягу. На тілі були ознаки наильницької смерті.

Інший учасник застілля, громадянин Росії, зник. Наразі його оголошено в розшук за підозрою у вбивстві.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Він був одягнений у синій костюм з жовтими вставками. Усіх, хто бачив підозрюваного чи знає, де він може перебувати, просять одразу повідомити правоохоронні органи.

Нагадуємо, що у Дніпропетровській області розшукують місцеву мешканку, яка влаштувалась на роботу до ромів та зникла без вісті.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що в передвиборних списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також “Знай.uа” писав про те, що кілька днів тому в Харкові вийшов з дому і зник безвісти 33-річний місцевий житель, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.