Вчора Харків попрощався з примою Харківсього національного театру опери та балету Світланою Ісаковою, повідомляє портал “Vgorode.ua”.

Ісакова займалась балетом з п’яти років, а в театрі працювала з 2007 року. Її найулюбленішими балетами були “Лебедине озеро”, “Лускунчик” та “Попелюшка”. Мріяла виконати партію Джульєтти. “Вона все любила. Не відмовлялась від будь-яких партій. Навіть не ведучі партії танцювала”, пригадують колеги Ісакової Тамара Старікова та Людмила Єгорова.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадуємо, що життя Ісакової обірвалось 10 серпня в автокатастрофі на трасі “Київ-Харків”.

Як повідомляв Знай.uа, під Харковом розбилася на смерть легендарна балерина, шансів не було: подробиці і кадри жахливої ДТП.

Також портал Знай.uа писав, українці загинули в жахливій ДТП за кордоном, де шукали кращого життя: кадри трагедії.