10 серпня на трасі Київ-Харків в моторошній аварії загинула відома харківська балерина Світлана Ісакова. Провідна солістка Харківського театру опери та балету поверталася в рідне місто з аеропорту "Бориспіль" після відпочинку в Італії.

Відомо, що маршрутний мікроавтобус "Фольксваген, в якому перебувала балерина зі своїм коханим зіткнувся з автобусом "Сетра".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Постраждалу балерину екстрено госпіталізували в районної лікарні в Решетилівці, але лікарі виявилися безсилі. Також від отриманих травм на місці ДТП помер 44-річний пасажир "Фольксвагена", а водій з важкими травмами знаходиться в лікарні селища Велика Багачка.

Рідні і близькі загиблої Світлани Ісакової поки ще не оголошували, де відбудеться прощальна церемонія. Визначитися з місцем похорону сім'я балерини сподівається до 12 серпня.

Нагадаємо, що померла відома російська актриса, мати Михайла Єфремова Алла Покровська

Як повідомляв Знай.ua трагедія з 9-річним Захаром Черевко в Києві у справі спливла рідна людина, не в силах повірити.

Також Знай.uа писав, що у Києві серед білого дня намагалися вкрасти дитину на очах у матері.