Білоруський репер Серьога став студентом заочного відділення Національного аерокосмічного університету імені Жуковського у Харкові, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на сторінки артиста у соціальних мережах.

Цю інформацію підтвердили також у приймальній комісії вишу, куди репер подав документи 13 серпня. Відзначимо, що Серьога вже не вперше намагається здобути вищу освіту. Два роки він вчився у рідному Гомелі в університеті імені Франціска Скоріни, потім п’ять років вивчав економіку та політологію в Німеччині, проте через захоплення репом отримати диплом не зміг.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наразі Серьога проживає в Україні, а в 2013-му році був суддею української версії популярного шоу “Х-Фактор”.

Нагадуємо, що у Харківському саді Шевченка з’явилась скульптурна група, присвячена видатному українському вченому, академіку Володимиру Вернадському.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.